Info

Jonge Kunst is een studentbedrijf dat ik zelf heb opgezet. Mijn naam is Hille Dussel, en ik ben een laatstejaars student aan het Alfa College Groningen, opleiding Mediavormgeving.
Deze opleiding doe ik met hart en ziel en veel plezier, maar voordat ik aan dit pad begon was ik me altijd al van 1 ding zeker bewust: Het is moeilijk rond te komen als je wilt gaan werken in de cultuurbranche. Daarom heb ik Jonge kunst opgestart, een bedrijf die zich inzet voor jonge vormgevers (en kunstenaars) uit Groningen en omgeving die nieuw zijn in de branche. Net zoals ik!

Via het platform die op deze website wordt aangeboden kunnen creatieve studenten zich aanmelden > dit kost 20 euro. Hierbij krijg je een pagina met informatie over hen en een kleine en compacte portfolio erbij. Op deze webpage kun je ook designs laten neerzetten, die vervolgens bedrukt worden op t-shirts, mokken, posters, pennen of stickers en dan vervolgens aan klanten verkocht kunnen worden! En stel je voor, heb je een product wat niet bedrukt kan worden zoals een fysiek schilderij of een kledingstuk die je zelf ontworpen hebt? Geen probleem! Ook dit kan hierop.

De student hoeft niets te regelen, krijgt geld voor zijn of haar eigen product wanneer ze deze verkopen en heeft zelfs nog een platform speciaal op hen gericht! En jij kan er zelfs een handje bij helpen, door op deze website te browsen en hun naam te leren kennen!

Waar wacht je nog op?

Meld je aan! Start met shoppen!